sluiten
De website van Vereniging Eigen Huis kan op oudere browsers mogelijk niet volledig correct werken.
Installeer de nieuwste versie van Internet Explorer of gebruik een andere browser zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.
Deel dit artikel:

Onderhoud & Verbouwen

Onderhoud

Onderhoud

Het onderhoud van uw huis moet u niet uitstellen tot het te laat is. Lees hier adviezen over hoe u omgaat met (achterstallig) onderhoud aan uw woning.

Lees verder over Onderhoud
Verbouwen

Verbouwen

Bij het verbouwen van uw huis dient u met veel zaken tegelijk rekening te houden. Lees hier hoe u het verstandig en stapsgewijs aanpakt.

Lees verder over Verbouwen
Zelf doen

Zelf doen

U gaat de klus niet uitbesteden, maar houdt het in eigen hand. Wij geven u tips waar u allemaal op moet letten om goed voorbereid aan de slag te gaan.

Lees verder over Zelf doen
Veilig & gezond

Veilig & gezond

In een veilig en gezonde woning is het prettig en onbezorgd wonen. Hoe creëert u een gezonde leefomgeving en welke maatregelen die brand & inbraak voorkomen helpen u uw woning veilig te houden?

Lees verder over Veilig & gezond
Tools

Tools

Met de tools en het advies van Vereniging Eigen Huis weet u wanneer u welke onderhoudsklus moet aanpakken, waar u op moet letten, wat uw rechten en plichten zijn ten opzichte van professionele partijen en hoe u voorkomt dat u te veel betaalt.

Lees verder over Tools
Waarom is VEH actief op Onderhoud & Verbouwen?

Waarom is VEH actief op Onderhoud & Verbouwen?

Een goed onderhouden huis biedt u een veilige en gezonde leefomgeving. Planmatig onderhoud is dus belangrijk. U kunt dit zelf doen, maar ook uitbesteden. Vereniging Eigen Huis staat u in beide gevallen bij met stappenplannen, diensten en handige tools.

Lees verder over Waarom is VEH actief op Onderhoud & Verbouwen?