sluiten
De website van Vereniging Eigen Huis kan op oudere browsers mogelijk niet volledig correct werken.
Installeer de nieuwste versie van Internet Explorer of gebruik een andere browser zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.
< terug naar overzicht
Deel dit artikel:

Collectieve Inkoop Energie

150x120_Actiepijl_schrijf u nu inWij vinden dat iedereen recht heeft op een scherp tarief voor gas en groene stroom. Maar we vinden ook dat u veilig moet kunnen overstappen. Daarom organiseren wij voorde zestiende keer de Collectieve Inkoop Energie. Al ruim 168.000 huishoudens zijn voor het eerst overgestapt en besparen nu gemiddeld € 245 op hun energierekening.

Voordelen 

  • Veilig en gemakkelijk overstappen
  • Gas en groene stroom tegen een scherp tarief
  • Inschrijven is gratis en geheel vrijblijvend 

Ja, ik doe mee!

Waarom een Collectieve Inkoop Energie?

Als u meedoet met de Collectieve Inkoop Energie zult u in de meeste gevallen een aanbod krijgen dat scherper is dan wat u nu betaalt voor gas en stroom. Hoe dat kan? Door uw inschrijving alleen al draagt u direct bij aan meer concurrentie op de energiemarkt. Dat is namelijk waarom wij de Collectieve Inkoop Energie een paar jaar geleden hebben bedacht. Ondanks de vrije energiemarkt bleef de echte concurrentie -waarvan u als consument zou moeten profiteren- achterwege. Consumenten bleken erg huiverig om over te stappen en voelden zich machteloos tegenover de energiereuzen. Nog steeds is meer dan de helft van de huishoudens nog nooit overgestapt! Door onze leden te mobiliseren en de krachten te bundelen, hebben we de energiemaatschappijen in beweging gekregen en de concurrentie bevorderd. Zo helpen we u aan een scherp tarief voor gas en groene stroom. En als consumentenorganisatie zullen wij natuurlijk alles in het werk stellen om de overstap zo veilig en makkelijk mogelijk te maken.

Belangrijke data

  • Inschrijving is verlengd en kan t/m 23 maart!
  • Onderhandeling: 10 februari
  • Uiterlijk 22 februari persoonlijk aanbod
  • Aanbod accepteren kan t/m 23 maart

Praat mee over energie

Praat mee over energie

Met anderen van gedachte wisselen over alles wat met energie te maken heeft? Praat mee in onze community!

Wanneer kan ik overstappen?

Wat het meest gunstige moment is, hangt af van uw huidige contract.

  • Contract voor bepaalde tijd: Controleer uw einddatum. Opzegvergoeding is verschuldigd bij het te vroeg beëindigen van uw contract.
  • Contract voor onbepaalde tijd: U kunt op ieder gewenst moment overstappen.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

(033) 450 77 50

Onze ledenservice is op werkdagen bereikbaar van 08:30 - 16:30 uur

Of ga naar de contactpagina ›