Hoe werkt het?

Waar moet je op letten tijdens een bezichtiging? Wanneer is een bouwtechnische keuring verstandig? Welke ontbindende voorwaarden moet je laten opnemen in het koopcontract? Een Aankoopcoach beantwoordt al je vragen over het kopen van een huis en staat je gedurende het hele koopproces bij. Zo ben je op alles voorbereid.

Vereniging Eigen Huis

1  Online aanmelden

Vereniging Eigen Huis

2  Telefonische kennismaking

Vereniging Eigen Huis

3  Jouw persoonlijke vraagbaak

Kosten Aankoopcoach

Je kunt op elk moment in het koopproces een Aankoopcoach regelen. Je hebt keuze uit drie pakketten: het basispakket, een uitgebreid pakket en een compleet pakket. Wil je een pakket achteraf nog uitbreiden, dan betaal je een meerprijs.

Uitgebreid pakket
€249
Basispakket +
Compleet pakket
€399
Uitgebreid pakket +
  • Onderhandeling namens jou met de verkoper of verkoopmakelaar voor één woning

Maak kennis met onze Aankoopcoaches

Vereniging Eigen Huis

Sylvia van Leeuwen

‘Over de uitdagingen van de Amsterdamse woningmarkt hoefde ik “mijn koper” niets te vertellen; hij  was al een tijd op zoek naar een huis en de nood was hoog. Toch hield ik hem tijdens de bezichtigingen scherp: voldoet deze woning echt aan jouw eisen?’

Lees het verhaal van Sylvia

Vereniging Eigen Huis

Sanne van Amerongen

‘Ik begeleid veel kopers die al aan het bezichtigen zijn en vertel ze waar ze bij een bepaald type woning op moeten letten. Is het wel verstandig om voor die oudere woning te gaan als je bepaalde woonwensen hebt? Of is een nieuwere woning dan verstandiger?’

Lees het verhaal van Sanne

Vereniging Eigen Huis

Alexandra van den Bosch

‘Vandaag had ik een koper die een huis op het oog heeft maar zijn eigen huis nog niet heeft verkocht. Wat nu? Wat zijn de gevolgen en risico’s? Op dat moment nemen we de voor en tegens door, zodat de koper de juiste afweging kan maken.’

Lees het verhaal van Alexandra

Veelgestelde vragen

Kan ik een Aankoopcoach regelen voor alle aankooptrajecten?

Nee, de Aankoopcoach is niet beschikbaar voor begeleiding bij de aankoop van:

  • een nieuwbouwwoning
  • een recreatiewoning
  • beleggingspanden
Komt de Aankoopcoach ook op locatie?
Nee, de Aankoopcoach komt niet fysiek bij je langs en gaat niet mee naar bezichtigingen. Wel is je Aankoopcoach tijdens onze openingstijden altijd via WhatsApp, mail of telefoon bereikbaar voor informatie en advies. 
Wat als mijn Aankoopcoach afwezig is en ik een dringende vraag heb?
Er staat altijd een Aankoopcoach voor je klaar. Is jouw persoonlijke Aankoopcoach afwezig? Dan neemt een andere Aankoopcoach het contact tijdelijk over. Je krijgt dus altijd ondersteuning van een deskundige.
Wanneer kan ik mijn Aankoopcoach bereiken?

Onze Aankoopcoaches staan klaar om al jouw vragen bij het kopen van een bestaand huis te beantwoorden. Ze zijn te bereiken via WhatsApp, mail en telefoon en zullen tijdens onze openingstijden reageren: maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.30 uur en op vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur.

Hoe werkt extra biedingsadvies en onderhandeling?

Het biedingsadvies en de onderhandelingen worden uitgevoerd door een partner van Vereniging Eigen Huis. Dit kun je niet apart afnemen en is altijd in combinatie met een Aankoopcoach. Wil je een extra biedingsadvies of onderhandelingen voor een volgende woning, dan kan dit tegen een meerprijs.

  • Extra biedingsadvies (of het basispakket uitbreiden): € 75
  • Extra onderhandelingen (of het basispakket uitbreiden): € 225
Wanneer ontvang ik het biedingsadvies of starten we de onderhandeling?
Uiterlijk binnen 2 werkdagen na betaling van het extra pakket ontvang je het biedingsadvies of neemt de partner organisatie contact op voor de onderhandeling. Het biedingsadvies/onderhandeling gaat per woning.
Ik heb heel snel biedingsadvies of hulp bij onderhandeling nodig. Kan dat?

Je kunt je Aankoopcoach pakket uitbreiden, tegen een meerprijs, met biedingsadvies en/of de mogelijkheid tot onderhandeling. Uiterlijk binnen 2 werkdagen na betaling van het extra pakket ontvang je het biedingsadvies of neemt de partner organisatie contact op voor de onderhandeling.  

Zowel het biedingsadvies als de onderhandeling geldt voor één object. 

Voordelen van een Aankoopcoach

Vereniging Eigen Huis
Altijd een gecertificeerde aankoopbegeleider aan je zijde
Vereniging Eigen Huis
Antwoord op al je vragen tijdens het kopen van je huis 
Vereniging Eigen Huis
Inclusief scan van je koopcontract
Vereniging Eigen Huis
Snel schakelen via WhatsApp, e-mail en telefoon
Vereniging Eigen Huis
Instappen kan op elk moment in het aankooptraject

Meer informatie nodig?

Bekijk de video

We bellen je graag

Twijfel je nog en wil je persoonlijk horen wat een Aankoopcoach voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en één van onze Aankoopcoaches neemt vrijblijvend contact met je op.

Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 033 450 73 40. We zijn geopend op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.30 uur en op vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur.

Bel mij terug

Extra advies of diensten nodig? Je Aankoopcoach regelt het

Heb je aanvullend advies nodig, bijvoorbeeld bij een heel specifieke vraag, dan kun je rekenen op andere experts binnen Vereniging Eigen Huis. Je persoonlijke Aankoopcoach weet precies wie ze daarvoor aan moet haken.

En heb je gedurende het aankooptraject één van onze diensten nodig, dan regelt de Aankoopcoach dat voor je. Bijvoorbeeld een bouwtechnische keuring of hypotheekadvies. Bekijk al onze diensten.