Hoe werkt een Aankoopcoach?

Een Aankoopcoach helpt je bij het kopen van een bestaand huis met onafhankelijk en betrouwbaar advies. Via Whatsapp, mail en telefoon krijg je snel antwoord op al jouw vragen. Hoe werkt het precies?

Kennismaken

Nadat je je hebt aangemeld voor een persoonlijke Aankoopcoach neemt de Aankoopcoach telefonisch contact met je op voor een kennismaking. Na het telefoongesprek kent de Aankoopcoach jouw wensen. De Aankoopcoach staat naast je en kan je helpen om in elke stap van het koopproces de juiste keuzes te maken.

Bereikbaarheid

Er staat altijd een Aankoopcoach voor je klaar. Is jouw persoonlijke Aankoopcoach vrij of ziek? Dan neemt een andere Aankoopcoach het contact tijdelijk over. Je krijgt dus altijd ondersteuning van een deskundige. De Aankoopcoach is telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 09.00 – 17.30 uur en vrijdag van 09.00 – 16.30 uur. Via WhatsApp bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.30 - 17.30 uur en vrijdag van 08.30 - 16.30 uur.

Ja, ik wil een Aankoopcoach

Is Aankoopcoach geschikt voor alle aankooptrajecten?

De Aankoopcoach is niet beschikbaar voor begeleiding bij de aankoop van:

  • een nieuwbouwwoning
  • een recreatiewoning
  • beleggingspanden

De Aankoopcoach komt niet fysiek bij je langs of gaat mee naar bezichtigingen. Wel is je Aankoopcoach tijdens onze openingstijden altijd via WhatsApp, mail of telefoon bereikbaar voor informatie en advies.

Sta sterker

  • Reken op Vereniging Eigen Huis als de enige onafhankelijke en objectieve expert voor huizenkopers en -bezitters. Onze adviezen en diensten zijn altijd betrouwbaar en zonder commercieel belang.
  • Jouw persoonlijke Aankoopcoach heeft niet alleen jarenlange ervaring met het adviseren van huizenkopers, maar weet ook precies wie van onze experts binnen de Vereniging aanvullend advies kan geven.

Lees meer over onze Aankoopcoaches

'Ik ben jouw persoonlijke vraagbaak'

Met een Aankoopcoach kun je van de oriëntatie tot aan de sleuteloverdracht rekenen op persoonlijke begeleiding. Sylvia van Leeuwen vertelt over een van haar ervaringen als Aankoopcoach. Lees Sylvia's verhaal

‘Ik houd kopers met beide benen op de grond’

Sanne van Amerongen is Aankoopcoach bij Vereniging Eigen Huis en begeleidt dagelijks mensen bij het kopen van een huis. Van de bezichtiging tot de overdracht. Lees Sanne's verhaal

‘Even iemand die nuchter meekijkt en advies geeft’

Waar moet ik op letten als ik ga bieden? Welke ontbindende voorwaarden moet ik opnemen in het koopcontract? Aankoopcoach Alexandra van den Bosch vertelt hoe zij kopers verder helpt bij de aankoop van een huis. Lees Alexandra's verhaal