Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Nieuwe consumenten-voorwaarden makelaars per 1 september

Geplaatst op 12 jul 2018
Laatst bijgewerkt op 12 jul 2018, 12:48

De consumentenvoorwaarden voor makelaars zijn vernieuwd en verbeterd. De nieuwe consumentenvoorwaarden gaan op 1 september in.

Lees meer

Stemming woningmarkt negatief door hoge prijzen en aanbodtekort

Geplaatst op 12 jul 2018
Laatst bijgewerkt op 12 jul 2018, 8:00

Een derde van de Nederlanders vindt de huidige omstandigheden om een woning te kopen niet gunstig, blijkt uit de Eigen huis Marktindicator. Belangrijkste reden: huizen zijn te duur.

Lees meer

VEH: Klimaatakkoord moet realistisch zijn

Geplaatst op 10 jul 2018
Laatst bijgewerkt op 10 jul 2018, 12:17

Voorzitter van het Klimaatberaad Ed Nijpels presenteerde dinsdag het voorstel voor de hoofdlijnen van het Klimaatakkoord. Vereniging Eigen Huis werkt hieraan mee en maakt zich hard voor een realistische aanpak.

Lees meer

VEH: Cv-installateurs schieten tekort in energieadvies

Geplaatst op 2 jul 2018
Laatst bijgewerkt op 2 jul 2018, 6:50

Maar liefst 97,5 % van de installateurs adviseert zijn klanten niet over duurzame alternatieven voor de cv-ketel, blijkt uit onderzoek van Vereniging Eigen Huis. Een gemiste kans, vindt de vereniging.

Lees meer

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media
Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten. Bekijk het overzichtkeyboard_arrow_right

Pers

Pers
Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact perskeyboard_arrow_right
Sta ook sterker met ruim 750.000 leden. Word lid