Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

DSB onder curatele geplaatst

Geplaatst op 11 okt 2009 , bijgewerkt 11 okt 2009, 22:00

Op 12 oktober is de DSB onder curatele geplaatst. De noodregeling is door de rechtbank in Amsterdam toegewezen. De Nederlandsche Bank heeft deze reg...

Op 12 oktober is de DSB onder curatele geplaatst. De noodregeling is door de rechtbank in Amsterdam toegewezen. De Nederlandsche Bank heeft deze regeling aangevraagd omdat het voortbestaan van de bank in gevaar kwam, doordat klanten het spaargeld van de rekeningen haalden. Er zijn twee bewindvoerders aangesteld, die de belangen van de rekeninghouders en schuldeisers gaan behartigen.

Minister Bos van Financiƫn heeft al aangekondigd dat er een onafhankelijk onderzoek naar de gang van zaken komt.

Bron: Vereniging Eigen Huis
Amersfoort, 12 oktober 2009

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiĆ«le gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Zo'n 150.000 huiseigenaren in Groningen hebben schade aan hun huis als gevolg van de gaswinning. Wij laten ze niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.