Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Nefit waarschuwt voor HR-ketel

Geplaatst op 05 feb 2009 , bijgewerkt 05 feb 2009, 23:00

Nefit is 3 februari een actie gestart om HR-ketels van het type Nefit TopLine HR 45 of TopLine AquaPower HRC 45/CW6 te laten inspecteren. Door een f...

Nefit is 3 februari een actie gestart om HR-ketels van het type Nefit TopLine HR 45 of TopLine AquaPower HRC 45/CW6 te laten inspecteren. Door een fout in de samenstelling van het materiaal bestaat bij een beperkte serie van deze types risico op oververhitting van de brander. Ontsnappende rookgassen zouden kunnen zorgen voor smeltschade en in zeer uitzonderlijke gevallen voor brand. Om alle risico uit te sluiten, worden de branders van al de toestellen vervangen.

Bent u in het bezit van een van deze HR-ketels,  dan neemt een installateur of gasonderhoudsbedrijf de komende periode contact op voor het maken van een afspraak. Vervanging van de brander duurt een halfuur. De Voedsel en Waren Autoriteit adviseert consumenten zelf contact op te nemen met Nefit als u binnen zes weken niets hoort van uw installateur of gasonderhoudsbedrijf.

Meer informatie over hoe u kunt herkennen of u een van de betreffende types in huis heeft, vindt u op de site van Nefit. Consumenten met vragen worden verzocht contact op te nemen met hun installateur of gasonderhoudsbedrijf. Zij kunnen ook contact opnemen met Nefit: telefonisch via 0800 - 544 33 44 of via e-mail (consument@nefit.nl).

Bron: Nefit en de Voedsel en Waren Autoriteit
Vereniging Eigen Huis
Amersfoort, 6 februari 2009

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiĆ«le gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.