Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Nieuwe schikking over woekerpolissen bereikt

Geplaatst op 25 mrt 2009 , bijgewerkt 25 mrt 2009, 23:00

Na een schikking met Delta Lloyd, Fortis ARS en Nationale Nederlanden heeft de Stichting Verliespolis, een initiatief van Vereniging Eigen Huis en d...

Na een schikking met Delta Lloyd, Fortis ARS en Nationale Nederlanden heeft de Stichting Verliespolis, een initiatief van Vereniging Eigen Huis en de Vereniging van Effectenbezitters, nu ook een akkoord bereikt met SNS REAAL. Deze schikking is goed nieuws voor klanten met een 'woekerpolis' bij SNS Bank, REAAL Levensverzekeringen, Zwitserleven, DBV, Winterthur en het voormalige AXA Nederland. Met deze schikking is een bedrag van € 320 miljoen gemoeid. Dit is inclusief een fonds van € 52,5 miljoen voor klanten die door de hoge kosten en geringe opbrengsten van hun beleggingsverzekering in een schrijnende situatie terecht komen.

Het bereikte onderhandelingsresultaat wordt op korte termijn via een peiling voorgelegd aan de deelnemers van de Stichting Verliespolis. Als u, als deelnemer, meedoet aan deze peiling ontvangt u € 50,- als aanvullende vergoeding, ongeacht uw stemwijze.

Voor de inhoud van het akkoord verwijzen wij naar het persbericht van SNS REAAL. 

Bron: Vereniging Eigen Huis
Amersfoort, 26 maart 2009

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers