Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Nieuwe schikking over woekerpolissen bereikt

Geplaatst op 25 mrt 2009 , bijgewerkt 25 mrt 2009, 23:00

Na een schikking met Delta Lloyd, Fortis ARS en Nationale Nederlanden heeft de Stichting Verliespolis, een initiatief van Vereniging Eigen Huis en d...

Na een schikking met Delta Lloyd, Fortis ARS en Nationale Nederlanden heeft de Stichting Verliespolis, een initiatief van Vereniging Eigen Huis en de Vereniging van Effectenbezitters, nu ook een akkoord bereikt met SNS REAAL. Deze schikking is goed nieuws voor klanten met een 'woekerpolis' bij SNS Bank, REAAL Levensverzekeringen, Zwitserleven, DBV, Winterthur en het voormalige AXA Nederland. Met deze schikking is een bedrag van € 320 miljoen gemoeid. Dit is inclusief een fonds van € 52,5 miljoen voor klanten die door de hoge kosten en geringe opbrengsten van hun beleggingsverzekering in een schrijnende situatie terecht komen.

Het bereikte onderhandelingsresultaat wordt op korte termijn via een peiling voorgelegd aan de deelnemers van de Stichting Verliespolis. Als u, als deelnemer, meedoet aan deze peiling ontvangt u € 50,- als aanvullende vergoeding, ongeacht uw stemwijze.

Voor de inhoud van het akkoord verwijzen wij naar het persbericht van SNS REAAL. 

Bron: Vereniging Eigen Huis
Amersfoort, 26 maart 2009

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.