Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Vereniging Eigen Huis op Nieuwbouwbeurs

Geplaatst op 01 jun 2009 , bijgewerkt 01 jun 2009, 22:00

Op zondag 7 juni vindt u medewerkers van Vereniging Eigen Huis op de Nieuwbouwbeurs in het Informatiecentrum Leidsche Rijn. Wij staan daar klaar om ...

Op zondag 7 juni vindt u medewerkers van Vereniging Eigen Huis op de Nieuwbouwbeurs in het Informatiecentrum Leidsche Rijn. Wij staan daar klaar om u te helpen bij uw zoektocht naar een nieuwe woning.

De vereniging is ook op maandag 22 juni in dit informatiecentrum aanwezig. Om 19.30 uur geven wij een voorlichting over de huidige situatie op de woningmarkt en de gang van zaken bij de koop van een nieuwbouwwoning. Bovendien staan onze deskundigen vervolgens tot 21.30 uur voor u klaar om al uw individuele vragen te beantwoorden. 

Bron: Vereniging Eigen Huis
Amersfoort, 2 juni 2009

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiĆ«le gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Zo'n 150.000 huiseigenaren in Groningen hebben schade aan hun huis als gevolg van de gaswinning. Wij laten ze niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.