Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

ING informeert klanten over gevolgen recessie

Geplaatst op 04 jun 2009 , bijgewerkt 04 jun 2009, 22:00

ING houdt vanaf 15 juni door het hele land Financiële Informatie Avonden voor haar klanten. ING-managers en directeuren gaan op deze bijeenkomsten m...

ING houdt vanaf 15 juni door het hele land Financiële Informatie Avonden voor haar klanten. ING-managers en directeuren gaan op deze bijeenkomsten met klanten in gesprek over de huidige economische situatie en geven hen inzicht in de mogelijke gevolgen voor de eigen portemonnee. Klanten krijgen tips over hun dagelijkse uitgaven, wonen, pensioenen, sparen en beleggen.

Nu woning kopen of even wachten?

"We weten dat onze klanten vragen hebben over hun persoonlijke situatie. Vragen als: 'Moet ik extra geld opzij zetten?', 'Kan ik beter nu een woning kopen of even wachten?' en 'Wat betekent de mogelijke verhoging van de AOW-leeftijd voor mijn pensioen?'," aldus Nick Jue, directievoorzitter ING Retail. Om te onderstrepen hoe belangrijk ING dit initiatief vindt, presenteren directieleden een deel van deze bijeenkomsten in het land zelf.

Vanaf 4 juni kunnen klanten zich via www.ing.nl inschrijven voor een Financiële Informatie Avond in een ING-kantoor.

Bron: ING
Amersfoort, 5 juni 2009

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.