Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

ING informeert klanten over gevolgen recessie

Geplaatst op 04 jun 2009 , bijgewerkt 04 jun 2009, 22:00

ING houdt vanaf 15 juni door het hele land Financiële Informatie Avonden voor haar klanten. ING-managers en directeuren gaan op deze bijeenkomsten m...

ING houdt vanaf 15 juni door het hele land Financiële Informatie Avonden voor haar klanten. ING-managers en directeuren gaan op deze bijeenkomsten met klanten in gesprek over de huidige economische situatie en geven hen inzicht in de mogelijke gevolgen voor de eigen portemonnee. Klanten krijgen tips over hun dagelijkse uitgaven, wonen, pensioenen, sparen en beleggen.

Nu woning kopen of even wachten?

"We weten dat onze klanten vragen hebben over hun persoonlijke situatie. Vragen als: 'Moet ik extra geld opzij zetten?', 'Kan ik beter nu een woning kopen of even wachten?' en 'Wat betekent de mogelijke verhoging van de AOW-leeftijd voor mijn pensioen?'," aldus Nick Jue, directievoorzitter ING Retail. Om te onderstrepen hoe belangrijk ING dit initiatief vindt, presenteren directieleden een deel van deze bijeenkomsten in het land zelf.

Vanaf 4 juni kunnen klanten zich via www.ing.nl inschrijven voor een Financiële Informatie Avond in een ING-kantoor.

Bron: ING
Amersfoort, 5 juni 2009

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers