Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Vergunningvrij bouwen is doorbraak voor burgers

Geplaatst op 30 jun 2009 , bijgewerkt 30 jun 2009, 22:00

Het voorstel van minister Cramer om de regeling voor vergunningvrij bouwen te verruimen pakt voordelig uit voor de burgers. Burgers die graag een kl...

Het voorstel van minister Cramer om de regeling voor vergunningvrij bouwen te verruimen pakt voordelig uit voor de burgers. Burgers die graag een kleine uitbreiding willen realiseren in de achtertuin van hun huis, hoeven niet langer vooraf een vergunning aan te vragen bij de gemeente. Ook onnodig lang wachten op de vergunningsaanvraag behoort dan tot de verleden tijd. Bij een kleine verbouwing kunnen zij gelijk aan de slag.

Reactie Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis is enthousiast over de voorgestelde verruiming van de bouwregels, maar verliest niet de belangen van buren uit het oog.

Amersfoort, 1 juli 2009
Bron: Vereniging Eigen Huis / VROM

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.
Sta ook sterker met bijna 750.000 leden