Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Veel huurders willen hun woning kopen

Geplaatst op 16 jul 2009 , bijgewerkt 16 jul 2009, 22:00

Uit verschillende onderzoeken is de afgelopen jaren gebleken dat een groot deel van de huurders onverminderd geïnteresseerd is in de koop van hun ei...

Uit verschillende onderzoeken is de afgelopen jaren gebleken dat een groot deel van de huurders onverminderd geïnteresseerd is in de koop van hun eigen huurwoning. Dit beeld blijft grotendeels onveranderd, ook in de huidige tijd waarin het een stuk minder gaat.

Bron: Vereniging Eigen Huis
Amersfoort, 17 juli 2009

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Zo'n 150.000 huiseigenaren in Groningen hebben schade aan hun huis als gevolg van de gaswinning. Wij laten ze niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.