Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Gratis voorlichtingsbijeenkomsten nieuwbouwhuis kopen

Geplaatst op 06 aug 2009 , bijgewerkt 06 aug 2009, 22:00

In de maand september organiseert Vereniging Eigen Huis drie gratis voorlichtingsbijeenkomsten voor nieuwbouwkopers. Bezoekers krijgen hier onder me...

In de maand september organiseert Vereniging Eigen Huis drie gratis voorlichtingsbijeenkomsten voor nieuwbouwkopers. Bezoekers krijgen hier onder meer informatie over de huidige nieuwbouwmarkt en de gang van zaken bij de koop van een nieuwbouwwoning. De bijeenkomsten zijn geheel vrijblijvend en toegankelijk voor zowel leden als niet-leden.

Vereniging Eigen Huis organiseert deze bijeenkomsten om de potentiële nieuwbouwkoper een stapje verder te helpen in het oriëntatie- en koopproces. Naast de algemene presentatie bestaat de mogelijkheid om individueel advies te krijgen. De adviseurs van Vereniging Eigen Huis beantwoorden vragen op juridisch, bouwkundig en financieel gebied.

De data en locaties van de voorlichtingsbijeenkomsten zijn als volgt:

  • 5 september, Utrecht
  • 22 september, Amsterdam
  • 28 september, Amersfoort 

Bron: Vereniging Eigen Huis
Amersfoort, 7 augustus 2009

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers