Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Gratis voorlichtingsbijeenkomsten nieuwbouwhuis kopen

Geplaatst op 06 aug 2009 , bijgewerkt 06 aug 2009, 22:00

In de maand september organiseert Vereniging Eigen Huis drie gratis voorlichtingsbijeenkomsten voor nieuwbouwkopers. Bezoekers krijgen hier onder me...

In de maand september organiseert Vereniging Eigen Huis drie gratis voorlichtingsbijeenkomsten voor nieuwbouwkopers. Bezoekers krijgen hier onder meer informatie over de huidige nieuwbouwmarkt en de gang van zaken bij de koop van een nieuwbouwwoning. De bijeenkomsten zijn geheel vrijblijvend en toegankelijk voor zowel leden als niet-leden.

Vereniging Eigen Huis organiseert deze bijeenkomsten om de potentiële nieuwbouwkoper een stapje verder te helpen in het oriëntatie- en koopproces. Naast de algemene presentatie bestaat de mogelijkheid om individueel advies te krijgen. De adviseurs van Vereniging Eigen Huis beantwoorden vragen op juridisch, bouwkundig en financieel gebied.

De data en locaties van de voorlichtingsbijeenkomsten zijn als volgt:

  • 5 september, Utrecht
  • 22 september, Amsterdam
  • 28 september, Amersfoort 

Bron: Vereniging Eigen Huis
Amersfoort, 7 augustus 2009

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Zo'n 150.000 huiseigenaren in Groningen hebben schade aan hun huis als gevolg van de gaswinning. Wij laten ze niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.