Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Eigen Huis: Gemeenten doen te weinig aan tijdelijke verhuur

Geplaatst op 13 aug 2009 , bijgewerkt 13 aug 2009, 22:00

Vereniging Eigen Huis wil dat gemeenten nu echt aan de slag gaan om de tijdelijke verhuur van te koop staande woningen te faciliteren. Er is nog te ...

Vereniging Eigen Huis wil dat gemeenten nu echt aan de slag gaan om de tijdelijke verhuur van te koop staande woningen te faciliteren. Er is nog te weinig beleid op dit gebied, blijkt uit onderzoek van de vereniging.

Vereniging Eigen Huis vindt dat Minister Van der Laan van Wonen hier werk van moet maken. Om het proces soepel te laten verlopen, moet er bij iedere gemeente een duidelijk loket komen waar burgers terecht kunnen voor het aanvragen van een vergunning.

Bron: Vereniging Eigen Huis
Amersfoort, 14 augustus 2009

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers