Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Eigen Huis: Gemeenten doen te weinig aan tijdelijke verhuur

Geplaatst op 13 aug 2009 , bijgewerkt 13 aug 2009, 22:00

Vereniging Eigen Huis wil dat gemeenten nu echt aan de slag gaan om de tijdelijke verhuur van te koop staande woningen te faciliteren. Er is nog te ...

Vereniging Eigen Huis wil dat gemeenten nu echt aan de slag gaan om de tijdelijke verhuur van te koop staande woningen te faciliteren. Er is nog te weinig beleid op dit gebied, blijkt uit onderzoek van de vereniging.

Vereniging Eigen Huis vindt dat Minister Van der Laan van Wonen hier werk van moet maken. Om het proces soepel te laten verlopen, moet er bij iedere gemeente een duidelijk loket komen waar burgers terecht kunnen voor het aanvragen van een vergunning.

Bron: Vereniging Eigen Huis
Amersfoort, 14 augustus 2009

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiĆ«le gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Zo'n 150.000 huiseigenaren in Groningen hebben schade aan hun huis als gevolg van de gaswinning. Wij laten ze niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.