Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Gratis voorlichtingsbijeenkomst 'nieuwbouwhuis kopen' a.s. zaterdag

Geplaatst op 01 sep 2009 , bijgewerkt 01 sep 2009, 22:00

5 september 2009Informatiecentrum Leidsche Rijn, Utrecht Bent u geïnteresseerd in het kopen van een nieuwbouwhuis? En hebt u aanstaande zaterdag no...

5 september 2009
Informatiecentrum Leidsche Rijn, Utrecht

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een nieuwbouwhuis? En hebt u aanstaande zaterdag nog geen plannen? Kom dan langs bij de geheel vrijblijvende en gratis toegankelijke voorlichtingsbijeenkomst van Vereniging Eigen Huis!

Vereniging Eigen Huis organiseert deze bijeenkomst om nieuwbouwkopers informatie over de huidige nieuwbouwmarkt en de gang van zaken bij de koop van een nieuwbouwwoning te verschaffen. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom.

Potentiële nieuwbouwkopers worden tijdens deze middag een stapje verder geholpen in het oriëntatie- en koopproces. Naast de algemene presentatie bestaat de mogelijkheid om individueel advies te krijgen. De adviseurs van Vereniging Eigen Huis beantwoorden vragen op juridisch, bouwkundig en financieel gebied.

De voorlichtingsbijeenkomst duurt van 11.00 tot 16.00 uur en vindt plaats in het Informatiecentrum Leidsche Rijn (Verlengde Vleutenseweg 32). 

Bron: Vereniging Eigen Huis
Amersfoort, 02 september 2009

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten. Bekijk het overzicht

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers