Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Gratis voorlichtingsbijeenkomst 'nieuwbouwhuis kopen' 22 september

Geplaatst op 14 sep 2009 , bijgewerkt 14 sep 2009, 22:00

Informatiecentrum De Zuiderkerk, Amsterdam Bent u geïnteresseerd in het kopen van een nieuwbouwhuis? En hebt u dinsdag 22 september nog geen planne...

Informatiecentrum De Zuiderkerk, Amsterdam

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een nieuwbouwhuis? En hebt u dinsdag 22 september nog geen plannen? Kom dan langs bij de geheel vrijblijvende en gratis toegankelijke voorlichtingsbijeenkomst van Vereniging Eigen Huis!

Vereniging Eigen Huis organiseert deze bijeenkomst om nieuwbouwkopers informatie over de huidige nieuwbouwmarkt en de gang van zaken bij de koop van een nieuwbouwwoning te verschaffen. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom.

Potentiële nieuwbouwkopers worden tijdens deze middag een stapje verder geholpen in het oriëntatie- en koopproces. Naast de algemene presentatie bestaat de mogelijkheid om individueel advies te krijgen. De adviseurs van Vereniging Eigen Huis beantwoorden vragen op juridisch, bouwkundig en financieel gebied.

De voorlichtingsbijeenkomst duurt van 19.00 tot 21.30 uur en vindt plaats in Informatiecentrum De Zuiderkerk (Zuiderkerkhof 72). 

  Meer informatie en andere data [...]

Bron: Vereniging Eigen Huis
Amersfoort, 15 september 2009

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers