Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Gratis voorlichtingsbijeenkomst 'nieuwbouwhuis kopen' 22 september

Geplaatst op 14 sep 2009 , bijgewerkt 14 sep 2009, 22:00

Informatiecentrum De Zuiderkerk, Amsterdam Bent u geïnteresseerd in het kopen van een nieuwbouwhuis? En hebt u dinsdag 22 september nog geen planne...

Informatiecentrum De Zuiderkerk, Amsterdam

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een nieuwbouwhuis? En hebt u dinsdag 22 september nog geen plannen? Kom dan langs bij de geheel vrijblijvende en gratis toegankelijke voorlichtingsbijeenkomst van Vereniging Eigen Huis!

Vereniging Eigen Huis organiseert deze bijeenkomst om nieuwbouwkopers informatie over de huidige nieuwbouwmarkt en de gang van zaken bij de koop van een nieuwbouwwoning te verschaffen. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom.

Potentiële nieuwbouwkopers worden tijdens deze middag een stapje verder geholpen in het oriëntatie- en koopproces. Naast de algemene presentatie bestaat de mogelijkheid om individueel advies te krijgen. De adviseurs van Vereniging Eigen Huis beantwoorden vragen op juridisch, bouwkundig en financieel gebied.

De voorlichtingsbijeenkomst duurt van 19.00 tot 21.30 uur en vindt plaats in Informatiecentrum De Zuiderkerk (Zuiderkerkhof 72). 

  Meer informatie en andere data [...]

Bron: Vereniging Eigen Huis
Amersfoort, 15 september 2009

Actuele onderwerpen

Vereniging Eigen Huis in de media