Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Vereniging Eigen Huis ondersteunt petitie voor mantelzorg

Geplaatst op 21 sep 2009 , bijgewerkt 21 sep 2009, 22:00

De procedures die een mantelzorger moet doorlopen om een aanbouw of een bijgebouw bij de eigen woning te realiseren zijn tijdrovend en ingewikkeld. ...

De procedures die een mantelzorger moet doorlopen om een aanbouw of een bijgebouw bij de eigen woning te realiseren zijn tijdrovend en ingewikkeld. Dat is vreemd, omdat het beleid van de overheid erop is gericht om mensen die zorg nodig hebben zo lang mogelijk thuis te laten wonen.

Diverse organisaties, waaronder Vereniging Eigen Huis, pleiten dan ook in een petitie die op 22 september 2009 aan de Tweede Kamer wordt aangeboden voor een nieuwe landelijke regeling. Deze regeling moet een bij- en aanbouw op eigen erf voor het verlenen van mantelzorg op een eenvoudige en snelle manier mogelijk maken.

Bron: Mezzo, Vereniging Eigen Huis
Amersfoort, 22 september 2009

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.
Sta ook sterker met bijna 750.000 leden