Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Landelijke nieuwbouwdag en informatieavond

Geplaatst op 22 sep 2009 , bijgewerkt 22 sep 2009, 22:00

Iedereen die interesse heeft in een nieuwbouwwoning kan op zaterdag 26 september 2009 tussen 11.00 en 14.00 uur een kijkje nemen bij meer dan 250 ni...

Iedereen die interesse heeft in een nieuwbouwwoning kan op zaterdag 26 september 2009 tussen 11.00 en 14.00 uur een kijkje nemen bij meer dan 250 nieuwbouwprojecten. Op deze eerste landelijke nieuwbouwdag kunt u modelwoningen en pas opgeleverde huizen bekijken, en ervaren hoe de nieuwe woongebieden er uit gaan zien.
Zelf zien en beoordelen levert een beter inzicht op dan de indruk die een tekening of brochure achterlaten. Alle deelnemende projecten zijn te vinden op http://nieuwbouwdag.niki.nl/.

Informatie over kopen nieuwbouwhuis

Vereniging Eigen Huis organiseert op 28 september 2009 een informatieavond over het kopen van een nieuwbouwhuis, waar ook in Nederland. In begrijpelijke taal krijgt u uitleg over hoe de koop, bouw en oplevering van een nieuwbouwwoning in elkaar zitten.

Adviseurs van Vereniging Eigen Huis geven antwoord op uw juridische, financiële en bouwkundige vragen. Daarnaast kunnen zij u voorrekenen wat uw financiële mogelijkheden zijn. De nieuwbouwavond duurt van 19.00 tot 21.30 uur en vindt plaats in het informatiecentrum Vathorst in Amersfoort, centraal gelegen in Nederland.

Bron: Vereniging Eigen Huis
Amersfoort, 23 september 2009.

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers