Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Landelijke nieuwbouwdag en informatieavond

Geplaatst op 22 sep 2009 , bijgewerkt 22 sep 2009, 22:00

Iedereen die interesse heeft in een nieuwbouwwoning kan op zaterdag 26 september 2009 tussen 11.00 en 14.00 uur een kijkje nemen bij meer dan 250 ni...

Iedereen die interesse heeft in een nieuwbouwwoning kan op zaterdag 26 september 2009 tussen 11.00 en 14.00 uur een kijkje nemen bij meer dan 250 nieuwbouwprojecten. Op deze eerste landelijke nieuwbouwdag kunt u modelwoningen en pas opgeleverde huizen bekijken, en ervaren hoe de nieuwe woongebieden er uit gaan zien.
Zelf zien en beoordelen levert een beter inzicht op dan de indruk die een tekening of brochure achterlaten. Alle deelnemende projecten zijn te vinden op http://nieuwbouwdag.niki.nl/.

Informatie over kopen nieuwbouwhuis

Vereniging Eigen Huis organiseert op 28 september 2009 een informatieavond over het kopen van een nieuwbouwhuis, waar ook in Nederland. In begrijpelijke taal krijgt u uitleg over hoe de koop, bouw en oplevering van een nieuwbouwwoning in elkaar zitten.

Adviseurs van Vereniging Eigen Huis geven antwoord op uw juridische, financiële en bouwkundige vragen. Daarnaast kunnen zij u voorrekenen wat uw financiële mogelijkheden zijn. De nieuwbouwavond duurt van 19.00 tot 21.30 uur en vindt plaats in het informatiecentrum Vathorst in Amersfoort, centraal gelegen in Nederland.

Bron: Vereniging Eigen Huis
Amersfoort, 23 september 2009.

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.