Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Update: DSB failliet

Geplaatst op 18 okt 2009 , bijgewerkt 18 okt 2009, 22:00

Op 19 oktober 2009 heeft de Rechtbank van Amsterdam de DSB Bank failliet verklaard. De onderhandelingsruimte die topman Dirk Scheringa dit weekend h...

Op 19 oktober 2009 heeft de Rechtbank van Amsterdam de DSB Bank failliet verklaard. De onderhandelingsruimte die topman Dirk Scheringa dit weekend had om een koper te vinden, heeft niet tot een oplossing geleid. Noch de Amerikaanse kandidaat bleek te willen kopen, noch een ander plan van Dirk Scheringa had succes.

Met het faillissement is ook het deposito-garantiestelsel in werking getreden.

Bron: Vereniging Eigen Huis
Amersfoort, 19 oktober 2009

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiĆ«le gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.