Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Koopstudio Nederland failliet

Geplaatst op 20 okt 2009 , bijgewerkt 20 okt 2009, 22:00

Op 19 oktober 2009 heeft de rechtbank in Amsterdam Koopstudio Nederland B.V. failliet verklaard. Er zijn overigens meerdere B.V.'s die Koopstudio he...

Op 19 oktober 2009 heeft de rechtbank in Amsterdam Koopstudio Nederland B.V. failliet verklaard. Er zijn overigens meerdere B.V.'s die Koopstudio heten, waaronder enkele bedrijven die lokaal actief zijn. Deze andere ondernemingen vallen niet onder het faillissement. 

Behartiging belangen schuldeisers

De rechtbank heeft mr. Gratama van Certa Legal Advocaten te Amsterdam tot curator benoemd. De curator zorgt voor de afwikkeling van het faillissement en een evenwichtige behartiging van de belangen van alle schuldeisers.

De curator heeft alle bekende schuldeisers aangeschreven en verzocht hun vordering bij hem in te dienen. 

Bron: Vereniging Eigen Huis
Amersfoort, 21 oktober 2009

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers