Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Nieuw lid Raad van Toezicht Vereniging Eigen Huis

Geplaatst op 27 okt 2009 , bijgewerkt 27 okt 2009, 23:00

Alexandra Jurgens-Boot benoemd Mevr. Alexandra A. Jurgens-Boot is zaterdag 24 oktober 2009 benoemd tot lid van de Raad van Toezicht van Vereniging ...

Alexandra Jurgens-Boot benoemd

Mevr. Alexandra A. Jurgens-Boot is zaterdag 24 oktober 2009 benoemd tot lid van de Raad van Toezicht van Vereniging Eigen Huis. Zij volgt de heer Cees Kammeraat op, die op 29 november 2009 terugtreedt wegens het verstrijken van de maximale bestuurstermijn.

Mevrouw Jurgens-Boot is oprichter en partner van Boot Advocaten in Amsterdam en gespecialiseerd in bouw,-vastgoed, en aanbestedingsrecht.

De Raad van Toezicht van Vereniging Eigen Huis bestaat na deze wijzigingen uit
mevrouw M. de Miranda MBA, BSc, mevrouw mr. A.A. Jurgens-Boot, de heer drs. P.B.A. Dirks, de heer ir. P.F.M. Kuenzli en de heer drs. Th.W. Rietkerk (voorzitter).

Vereniging Eigen Huis is de grootste consumentenorganisatie voor huidige en toekomstige woningbezitters. De vereniging is opgericht in 1974 en verenigt belangenbehartiging met het leveren van woongerelateerde diensten en producten voor ruim 680.000 leden.

Bron: Vereniging Eigen Huis
Amersfoort, 28 oktober 2009.

Actuele onderwerpen

Vereniging Eigen Huis in de media