Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Start subsidieregeling isolatieglas

Geplaatst op 27 okt 2009 , bijgewerkt 27 okt 2009, 23:00

Per 1 oktober 2009 gaat de subsidieregeling op isolatieglas van start. Eigenaren van woningen en appartementen die voor 1995 zijn gebouwd kunnen ond...

Per 1 oktober 2009 gaat de subsidieregeling op isolatieglas van start. Eigenaren van woningen en appartementen die voor 1995 zijn gebouwd kunnen onder bepaalde voorwaarden subsidie aanvragen voor het plaatsen van dubbel glas.

Standpunt Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis is groot voorstander van energiebesparing. De vereniging vindt dat de eigenwoningbezitter een duwtje in de rug moet krijgen als het gaat om energiebesparende maatregelen in de eigen woning. Subsidies vanuit de overheid ter stimulering hiervan, zoals plaatsing van dubbel glas, juicht Vereniging Eigen Huis dan ook toe. Subsidies werken effectief. Dubbel glas isoleert veel beter dan enkel glas en verbetert bovendien sterk het comfort. Door de besparing op de energierekening verdient de investering zichzelf terug.

Bron: Vereniging Eigen Huis
Amersfoort, 28 september 2009

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers