Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Schrijf nu in voor collectieve inkoop energie

Geplaatst op 26 nov 2009 , bijgewerkt 26 nov 2009, 23:00

Bijna 26.000 huishoudens doen al mee Vrijblijvend inschrijven kan tot en met 30 november Vindt u dat u te veel betaalt voor uw energiefactuur? Met...

Bijna 26.000 huishoudens doen al mee

Vrijblijvend inschrijven kan tot en met 30 november

Vindt u dat u te veel betaalt voor uw energiefactuur? Met de collectieve inkoop voor energie van Vereniging Eigen Huis kunt u honderden euro's besparen. Uit een vorige collectieve inkoop in Nederland bleek dat 70% van de mensen gemiddeld € 225,- per jaar kan besparen op de energiefactuur. Vrijblijvend inschrijven voor de collectieve inkoop energie kan nog tot en met maandag 30 november. Bijna 26.000 huishoudens gingen u al voor.

Overstappen naar andere energieleverancier

Overstappen naar een andere (goedkopere) energieleverancier en daardoor fors besparen op de energierekening kan nu gezamenlijk via de dienst collectieve inkoop energie van Vereniging Eigen Huis. Tweederde van de huishoudens wil niet zelf overstappen op een andere energieleverancier en is dat voorlopig ook niet van plan. Ze zien op tegen de administratieve rompslomp en alle problemen die de overstap tot gevolg kan hebben.

Collectieve inkoop energie voor leden en niet-leden

Leden en niet-leden van Vereniging Eigen Huis, woningeigenaren én huurders kunnen zich tot en met 30 november 2009 vrijblijvend inschrijven voor deze collectieve inkoop energie. Na afloop van de onine te volgen veiling krijgt u het resultaat per e-mail toegestuurd. Aan de hand hiervan kunt u bepalen of dit aanbod voor u aantrekkelijk genoeg is om over te stappen.

Cadeau voor deelnemers

Bij een overstap krijgen leden een 'groen' cadeau en niet-leden een lidmaatschap van Vereniging Eigen Huis tot 1 mei 2010. Met de collectieve inkoop energie verwacht de vereniging een scherpe prijs te realiseren voor veel van de deelnemers. Vereniging Eigen Huis hanteert selectiecriteria voor energiebedrijven die aan dit initiatief mogen meedoen.

Juridische ondersteuning

Voor mensen die op het aanbod ingaan, regelt de nieuwe energieleverancier de administratieve overstap. Als er toch iets misloopt, biedt de vereniging kosteloze juridische ondersteuning aan om de problemen op te lossen.

Geen verborgen kosten

Aan de collectieve inkoop energie van Vereniging Eigen Huis zijn geen deelnamekosten verbonden. Vereniging Eigen Huis en iChoosr vragen een vergoeding aan de winnende leverancier voor administratie- en organisatiekosten. Er zijn voor de klant dus geen verborgen kosten.

Meer informatie

  Schrijf u voor 1 december in
  Collectieve Inkoop Energie

Bron: Vereniging Eigen Huis
Amersfoort, 27 november 2009

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers