Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Veiling Collectieve Inkoop Energie succesvol afgerond

Geplaatst op 01 dec 2009 , bijgewerkt 01 dec 2009, 23:00

Vereniging Eigen Huis is enthousiast over de scherpe tarieven die er uit de veiling zijn gekomen voor de Collectieve Inkoop Energie. De online veili...

Vereniging Eigen Huis is enthousiast over de scherpe tarieven die er uit de veiling zijn gekomen voor de Collectieve Inkoop Energie. De online veiling, waarin energieleveranciers hun tarieven konden aanbieden aan een groep van ruim 34.000 deelnemers, werd op 1 december 2009 gehouden. De vereniging is van mening dat met de aangeboden tarieven veel deelnemers flink kunnen besparen op de energierekening.

Winnende energieleveranciers

Voor het 1-jarige contract is E.ON als winnaar uit de veiling gekomen. Voor het 3-jarige contact heeft Energie:Direct het beste aanbod neergelegd. In beide gevallen gaat het om een contract voor groene stroom.

Deelnemers krijgen vóór 5 december persoonlijk bericht

Iedereen die zich heeft ingeschreven krijgt vóór 5 december een persoonlijke email. In deze e-mail wordt aangegeven wat het aanbod voor de individuele situatie van de deelnemer betekent. Daarnaast vindt de deelnemer in de mail een link naar zijn persoonlijke overzicht.

In het persoonlijke overzicht kan de deelnemer precies voor zijn eigen situatie zien hoe de tarieven zijn opgebouwd. Daarnaast kan hij ook kijken wat de gevolgen zijn als hij meer of minder energie gaat verbruiken. Zo kan iedere deelnemer precies bepalen of het aanbod geschikt voor hem is.

Redenen om mee te doen aan collectieve inkoop energie

Er zijn een aantal goede redenen om gebruik te maken van het aanbod dat uit deze Collectieve Inkoop Energie is gekomen:

  • Zowel voor het 1-jarige als het 3-jarige contract zijn scherpe tarieven geboden. Iedere deelnemer kan zien wat deze tarieven betekenen voor zijn persoonlijke situatie.
  • De nieuwe energieleverancier regelt een soepele overstap. Vereniging Eigen Huis volgt dit proces nauwlettend.
  • Mochten er door de overstap onverhoopt toch problemen ontstaan, dan biedt Vereniging Eigen Huis juridische ondersteuning om deze problemen op te lossen.
  • Zowel het 1-jarige als het 3-jarige contract is voor groene stroom.

Meer informatie

Lees meer over Collectieve Inkoop Energie

Bron: Vereniging Eigen Huis
Amersfoort, 2 december 2009.

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.