Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Snel inzicht in woonomgeving met Woonzekerscans

Geplaatst op 02 dec 2009 , bijgewerkt 02 dec 2009, 23:00

Potentiële kopers willen zoveel mogelijk weten over hun nieuwe woonomgeving. Daarom biedt Vereniging Eigen Huis sinds 1 december de mogelijkheid om ...

Potentiële kopers willen zoveel mogelijk weten over hun nieuwe woonomgeving. Daarom biedt Vereniging Eigen Huis sinds 1 december de mogelijkheid om snel, binnen 24 tot 48 uur, een helder overzicht van alle relevante omgevingsfactoren te krijgen: de Woonzekerscans.

Woonzekerscans: wat doen ze?

De Omgevingsscan geeft een overzicht van alle voorzieningen binnen een straal van 400 meter van de woning. De Planscan geeft informatie over nieuwe bestemmings- en ruimtelijke plannen van Rijk en gemeente, aangevuld met een overzicht van alle Rijksmonumenten, archeologische waarden en stadsgezichten die eventueel voor een woning van belang kunnen zijn.

In de Kadasterscan staan de actuele kadastrale gegevens en de erfdienstbaarheden, zoals recht van overpad. De Milieuscan ten slotte biedt informatie over potentiële bodemverontreiniging, geluidsoverlast door verkeer en overlast door bedrijven.

Meer informatie

Lees meer over de Woonzekerscans

Bron: Vereniging Eigen Huis
Amersfoort, 3 december 2009

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.
Sta ook sterker met bijna 750.000 leden