Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Woekerpolis: veelgestelde vragen

Geplaatst op 20 jan 2010 , bijgewerkt 20 jan 2010, 23:00

Woekerpolisschikkingen bieden niet altijd compensatie We weten inmiddels dat er grote missstanden zijn geweest bij de verkoop van beleggingsverzeke...

Woekerpolisschikkingen bieden niet altijd compensatie

We weten inmiddels dat er grote missstanden zijn geweest bij de verkoop van beleggingsverzekeringen en dat een te hoog percentage (soms wel 40% of meer) van de inleg in beleggingsverzekeringen opgaat aan kosten. Uit de uitzending van TROS Radar van 18 januari 2010 bleek, dat de woekerpolisschikkingen helaas niet altijd echte compensatie bieden.

Stichting Verliespolis

Vereniging Eigen Huis maakt zich hard voor de belangen van de gedupeerden van woekerpolissen via de Stichting Verliespolis. Deze stichting heeft ten doel het behartigen van belangen van hen, die een beleggingsverzekering hebben afgesloten.

Veelgestelde vragen

Vereniging Eigen Huis is na de uitzending van TROS Radar overspoeld met vragen over woekerpolissen. De veelgestelde vragen over woekerpolissen hebben we op een rij gezet. Deze zijn te vinden in de zoekfunctie rechtsboven op onze website.

Bron: Vereniging Eigen Huis
Amersfoort, 21 januari 2010.

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers