Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Gratis voorlichtingsbijeenkomst 'nieuwbouwhuis kopen' 16 februari

Geplaatst op 08 feb 2010 , bijgewerkt 08 feb 2010, 23:00

Informatiecentrum Vathorst, Amersfoort Bent u geïnteresseerd in het kopen van een nieuwbouwhuis? En hebt u dinsdag 16 februari 2010 nog geen planne...

Informatiecentrum Vathorst, Amersfoort

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een nieuwbouwhuis? En hebt u dinsdag 16 februari 2010 nog geen plannen? Kom dan langs bij de geheel vrijblijvende en gratis toegankelijke voorlichtingsbijeenkomst van Vereniging Eigen Huis!

Informatie over de nieuwbouwmarkt

Vereniging Eigen Huis organiseert deze bijeenkomst om nieuwbouwkopers informatie over de huidige nieuwbouwmarkt en de gang van zaken bij de koop van een nieuwbouwwoning te verschaffen. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom.

Individueel advies

Potentiële nieuwbouwkopers worden tijdens deze avond een stapje verder geholpen in het oriëntatie- en koopproces. Naast de algemene presentatie bestaat de mogelijkheid om individueel advies te krijgen. De adviseurs van Vereniging Eigen Huis beantwoorden vragen op juridisch, bouwkundig en financieel gebied.

Bron: Vereniging Eigen Huis
Amersfoort, 9 februari 2010.

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers