Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Verzekeraars stoppen met stilzwijgende verlenging

Geplaatst op 03 mrt 2010 , bijgewerkt 03 mrt 2010, 23:00

Vanaf 1 januari 2010 worden consumenten tijdig geïnformeerd over de datum waarop een verzekering wordt verlengd en de mogelijkheid om op te zeggen. ...

Vanaf 1 januari 2010 worden consumenten tijdig geïnformeerd over de datum waarop een verzekering wordt verlengd en de mogelijkheid om op te zeggen. Een stilzwijgende verlenging is hiermee nu dus van de baan.

Meer informatie

Eigen Huis Verzekeringsservice

Soorten verzekeringen

Bron: Vereniging Eigen Huis, Verbond van Verzekeraars
Amersfoort, 4 maart 2010.

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.