Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Gratis voorlichtingsbijeenkomst 'nieuwbouwhuis kopen' 17 maart

Geplaatst op 09 mrt 2010 , bijgewerkt 09 mrt 2010, 23:00

Informatiecentrum Waalsprong, Lent Bent u geïnteresseerd in het kopen van een nieuwbouwhuis? En hebt u woensdag 17 maart 2010 nog geen plannen? Kom...

Informatiecentrum Waalsprong, Lent

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een nieuwbouwhuis? En hebt u woensdag 17 maart 2010 nog geen plannen? Kom dan langs bij de geheel vrijblijvende en gratis toegankelijke voorlichtingsbijeenkomst van Vereniging Eigen Huis!

Informatie over de nieuwbouwmarkt

Vereniging Eigen Huis organiseert deze bijeenkomst om nieuwbouwkopers informatie over de huidige nieuwbouwmarkt en de gang van zaken bij de koop van een nieuwbouwwoning te verschaffen. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom.

Individueel advies

Potentiële nieuwbouwkopers worden tijdens deze avond een stapje verder geholpen in het oriëntatie- en koopproces. Naast de algemene presentatie bestaat de mogelijkheid om individueel advies te krijgen. De adviseurs van Vereniging Eigen Huis beantwoorden vragen op juridisch, bouwkundig en financieel gebied.

Locatie

De voorlichtingsbijeenkomst begint om 19.00 uur en vindt plaats in Informatiecentrum Waalsprong in Lent (nabij Nijmegen).

Bron: Vereniging Eigen Huis
Amersfoort, 10 maart 2010.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten. Bekijk het overzicht

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers