Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Betreft: RTL4-programma ‘Kat in de Zak’

Geplaatst op 23 mrt 2010 , bijgewerkt 23 mrt 2010, 23:00

Vereniging Eigen Huis heeft de redactie van het RTL4-programma ‘Kat in de Zak’ laten weten niet verder mee te werken aan het betreffende programma. ...

Vereniging Eigen Huis heeft de redactie van het RTL4-programma ‘Kat in de Zak’ laten weten niet verder mee te werken aan het betreffende programma.

In de uitzending van het RTL4-programma ‘Kat in de Zak’ van woensdag 17 maart 2010 werd aandacht besteed aan een aankoopkeuring die enige tijd geleden is uitgevoerd in opdracht van Vereniging Eigen Huis-leden mevrouw Cerneus en de heer Hagen. In de uitzending kwam ook onze woordvoerder Hans André de la Porte aan het woord.

Helaas is niet alles wat onze woordvoerder heeft gezegd, uitgezonden. Zo is niet aan bod gekomen dat onze leden mevrouw Cerneus en de heer Hagen zowel de bouwkundige als Eigen Huis Bouwkundig Advies B.V. inmiddels hebben gedagvaard. Wel is uitgezonden dat we bereid zijn om met hen te praten. Die bereidheid hebben wij ook altijd gehad.

Inmiddels zijn wij tot de conclusie gekomen dat het niet langer mogelijk is om de kwestie nu met deze leden te bespreken. Terwijl de zaak bij ons in behandeling was, hebben mevrouw Cerneus en de heer Hagen immers zelf gekozen voor de gang naar de rechter. Vereniging Eigen Huis kiest er daarom op dit moment voor de uitkomst van de gerechtelijke procedure af te wachten. In afwachting daarvan leveren wij verder geen commentaar.

Vereniging Eigen Huis betreurt het dat de zaak deze wending heeft gekregen.

Marlies E.C. Pernot
algemeen directeur Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten. Bekijk het overzicht

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers