Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Vereniging Eigen Huis peilt mening hypotheekrenteaftrek

Geplaatst op 30 mrt 2010 , bijgewerkt 30 mrt 2010, 22:00

Online peiling voor huiseigenaren en huurders De landelijke peiling over de hypotheekrenteaftrek van Vereniging Eigen Huis is vandaag van start geg...

Online peiling voor huiseigenaren en huurders

De landelijke peiling over de hypotheekrenteaftrek van Vereniging Eigen Huis is vandaag van start gegaan. In deze peiling kan iedere huiseigenaar of huurder zijn stem laten horen in de discussie over de hypotheekrenteaftrek. Meedoen aan de online peiling kan tot 26 april 2010 en de resultaten van het onderzoek worden in mei 2010 bekend gemaakt.

Hypotheekrenteaftrek beperken of niet?

De hypotheekrenteaftrek staat door de komende verkiezingen volop in de belangstelling. Politieke partijen nemen in hun verkiezingsprogramma’s plannen op om de aftrek te beperken of juist in stand te houden. Iedereen kan hier rekening mee houden bij het uitbrengen van zijn stem op 9 juni.

Mening van burgers over hypotheekrenteaftrek

Vereniging Eigen Huis heeft geen politieke kleur en geeft geen stemadvies. De vereniging wil dat de mening van de burgers over dit belangrijke onderwerp gehoord wordt. Daarom zal Vereniging Eigen Huis de resultaten van de peiling hypotheekrenteaftrek aan de politiek voorleggen.

De peiling over de hypotheekrenteaftrek staat open voor zowel leden als niet-leden van Vereniging Eigen Huis en is van belang voor zowel huiseigenaren als huurders.

Meer informatie

Peiling hypotheekrenteaftrek

Dossier hypotheekrenteaftrek

Bron: Vereniging Eigen Huis

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.