Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Vereniging Eigen Huis peilt mening hypotheekrenteaftrek

Geplaatst op 30 mrt 2010 , bijgewerkt 30 mrt 2010, 22:00

Online peiling voor huiseigenaren en huurders De landelijke peiling over de hypotheekrenteaftrek van Vereniging Eigen Huis is vandaag van start geg...

Online peiling voor huiseigenaren en huurders

De landelijke peiling over de hypotheekrenteaftrek van Vereniging Eigen Huis is vandaag van start gegaan. In deze peiling kan iedere huiseigenaar of huurder zijn stem laten horen in de discussie over de hypotheekrenteaftrek. Meedoen aan de online peiling kan tot 26 april 2010 en de resultaten van het onderzoek worden in mei 2010 bekend gemaakt.

Hypotheekrenteaftrek beperken of niet?

De hypotheekrenteaftrek staat door de komende verkiezingen volop in de belangstelling. Politieke partijen nemen in hun verkiezingsprogramma’s plannen op om de aftrek te beperken of juist in stand te houden. Iedereen kan hier rekening mee houden bij het uitbrengen van zijn stem op 9 juni.

Mening van burgers over hypotheekrenteaftrek

Vereniging Eigen Huis heeft geen politieke kleur en geeft geen stemadvies. De vereniging wil dat de mening van de burgers over dit belangrijke onderwerp gehoord wordt. Daarom zal Vereniging Eigen Huis de resultaten van de peiling hypotheekrenteaftrek aan de politiek voorleggen.

De peiling over de hypotheekrenteaftrek staat open voor zowel leden als niet-leden van Vereniging Eigen Huis en is van belang voor zowel huiseigenaren als huurders.

Meer informatie

Peiling hypotheekrenteaftrek

Dossier hypotheekrenteaftrek

Bron: Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers