Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Inschrijving Collectieve Inkoop Energie geopend

Geplaatst op 31 mrt 2010 , bijgewerkt 31 mrt 2010, 22:00

Schrijf u nu vrijblijvend in! Betaalt u teveel voor uw energierekening? Met de Collectieve Inkoop Energie van Vereniging Eigen Huis kunt u honderd...

Schrijf u nu vrijblijvend in!

Betaalt u teveel voor uw energierekening? Met de Collectieve Inkoop Energie van Vereniging Eigen Huis kunt u honderden euro’s besparen. Voor de veiling van Collectieve Inkoop Energie kunnen zowel leden als niet-leden van de vereniging zich vrijblijvend inschrijven. Alle inschrijvingen worden anoniem gebundeld en hierop doen energieleveranciers een bod.

Overstappen zonder rompslomp

Als vereniging die de belangen van bijna 700.000 woningbezitters behartigt, maken wij strikte afspraken met energieleveranciers over de kwaliteit van hun dienstverlening. Dat betekent onder meer: groene stroom en een soepele overstap. Vereniging Eigen Huis zorgt dat alles voor u in orde komt. En mocht er onverhoopt toch iets niet helemaal gaan zoals het hoort? Dan kunt u als lid van Vereniging Eigen Huis altijd rekenen op deskundig advies en eventueel juridische ondersteuning.

Overstappen naar andere energieleverancier

Wist u dat 70% van de Nederlanders nog nooit is overgestapt naar een andere energieleverancier? Veel mensen betalen onnodig teveel. Overstappen naar een andere (goedkopere) energieleverancier en daardoor fors besparen op de energierekening kan nu gezamenlijk via de dienst Collectieve Inkoop Energie van Vereniging Eigen Huis. 

Collectieve inkoop energie voor leden en niet-leden

Leden en niet-leden van Vereniging Eigen Huis, woningeigenaren én huurders kunnen zich tot en met 5 mei 2010 vrijblijvend inschrijven voor deze Collectieve Inkoop Energie. Na afloop van de online te volgen veiling krijgt u het resultaat per e-mail toegestuurd. Aan de hand hiervan kunt u bepalen of dit aanbod voor u aantrekkelijk genoeg is om over te stappen.

Wilt u overstappen naar een goedkopere energieleverancier? De mensen in deze video deden mee aan Collectieve Inkoop Energie. Zij delen hun ervaringen.

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers