Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Zaterdag 10 april Landelijke Nieuwbouwdag

Geplaatst op 08 apr 2010 , bijgewerkt 08 apr 2010, 22:00

Aanstaande zaterdag heeft u overal in Nederland de kans om nieuwbouw te bekijken. Zo'n 230 projecten worden opengesteld tijdens de tweede editie van...

Aanstaande zaterdag heeft u overal in Nederland de kans om nieuwbouw te bekijken. Zo'n 230 projecten worden opengesteld tijdens de tweede editie van de Nieuwbouwdag.

“Eerlijker kan voorlichting niet zijn”, zegt directeur Rob van der Schoot van de Stichting Landelijk Nieuwbouw Portaal, die de Nieuwbouwdag organiseert. “Tijdens de Nieuwbouwdag kunnen mensen ter plekke zien hoe de woningen worden gebouwd, hoe groot de kamers zijn, wat ze daar allemaal mee kunnen, hoe groot de tuinen of balkons zijn, hoe de woningen ten opzichte van de zon liggen, waar ze op uitkijken en wat zich in de directe omgeving aan voorzieningen bevindt."

Aan de Nieuwbouwdag doen tientallen ontwikkelaars en woningcorporaties mee. Deskundige medewerkers leiden u rond en geven antwoord op uw vragen. De Nieuwbouwdag duurt van 11.00 tot 15.00 uur.

Bron: Stichting LNP

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers