Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Zaterdag 10 april Landelijke Nieuwbouwdag

Geplaatst op 08 apr 2010 , bijgewerkt 08 apr 2010, 22:00

Aanstaande zaterdag heeft u overal in Nederland de kans om nieuwbouw te bekijken. Zo'n 230 projecten worden opengesteld tijdens de tweede editie van...

Aanstaande zaterdag heeft u overal in Nederland de kans om nieuwbouw te bekijken. Zo'n 230 projecten worden opengesteld tijdens de tweede editie van de Nieuwbouwdag.

“Eerlijker kan voorlichting niet zijn”, zegt directeur Rob van der Schoot van de Stichting Landelijk Nieuwbouw Portaal, die de Nieuwbouwdag organiseert. “Tijdens de Nieuwbouwdag kunnen mensen ter plekke zien hoe de woningen worden gebouwd, hoe groot de kamers zijn, wat ze daar allemaal mee kunnen, hoe groot de tuinen of balkons zijn, hoe de woningen ten opzichte van de zon liggen, waar ze op uitkijken en wat zich in de directe omgeving aan voorzieningen bevindt."

Aan de Nieuwbouwdag doen tientallen ontwikkelaars en woningcorporaties mee. Deskundige medewerkers leiden u rond en geven antwoord op uw vragen. De Nieuwbouwdag duurt van 11.00 tot 15.00 uur.

Bron: Stichting LNP

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Zo'n 150.000 huiseigenaren in Groningen hebben schade aan hun huis als gevolg van de gaswinning. Wij laten ze niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.