Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Collectieve Inkoop Energie: Inschrijving gesloten

Geplaatst op 05 mei 2010 , bijgewerkt 05 mei 2010, 22:00

Volg de veiling online Ruim 33.000 huishoudens doen mee met de Collectieve Inkoop Energie van Vereniging Eigen Huis. Vanaf 1 april 2010 hebben zij ...

Volg de veiling online

Ruim 33.000 huishoudens doen mee met de Collectieve Inkoop Energie van Vereniging Eigen Huis. Vanaf 1 april 2010 hebben zij zich kunnen inschrijven. De inschrijving voor deze ronde Collectieve Inkoop Energie is nu gesloten. De energieleveranciers bieden in een veiling

Uitslag van de online veiling

Op 7 mei wordt het winnende bod op de website bekend gemaakt. De ruim 33.000 deelnemers krijgen het persoonlijke aanbod uiterlijk op 16 mei per email toegestuurd. Op basis van deze e-mail kunnen de deelnemers eenvoudig zien wat het beste aanbod van de energieleverancier is.

Nieuw aanbod

Deelnemers zijn niet verplicht om op het aanbod van de energieleveranciers in te gaan. Mochten de deelnemers het aangeboden contract aantrekkelijk vinden, dan kunnen zij beslissen om over te stappen naar de nieuwe energieleverancier.

Bron: Vereniging Eigen Huis

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiĆ«le gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.