Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Praat mee over hypotheekrenteaftrek en woningmarkt

Geplaatst op 11 mei 2010 , bijgewerkt 11 mei 2010, 22:00

De hypotheekrenteaftrek is een belangrijk issue in aanloop naar de komende Tweede Kamerverkiezingen. Vereniging Eigen Huis organiseert daarom eenma...

De hypotheekrenteaftrek is een belangrijk issue in aanloop naar de komende Tweede Kamerverkiezingen. Vereniging Eigen Huis organiseert daarom eenmalig een drietal bijeenkomsten voor leden.

Woningmarkt en Hypotheekrenteaftrek

Een goed functionerende woningmarkt is in het belang van veel partijen. Zeker in een tijd dat de economie gebukt gaat onder een gebrek aan vertrouwen van consumenten en investeerders. Consumenten moeten kunnen vertrouwen op een betrouwbare overheid. Dat geldt ook voor eigenwoningbezitters. Of het nu gaat om starters op de woningmarkt, eigenaren en/of mensen die van plan zijn om hun huis te verkopen. Hoe zijn de ontwikkelingen op de woningmarkt? Welke informatie is van belang bij de discussie over de hypotheekrenteaftrek?

Meepraten?

Bent u geĆÆnteresseerd om door te praten over dit onderwerp en de situatie op de woningmarkt? Kom dan naar een van de ledenbijeenkomsten die Vereniging Eigen Huis organiseert op 17 mei in Amsterdam, 25 mei in Zwolle en 26 mei in Den Bosch.

Meer informatie

Dossier Hypotheekrenteaftrek

Bron: Vereniging Eigen Huis

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiĆ«le gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.