Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Praat mee over hypotheekrenteaftrek en woningmarkt

Geplaatst op 11 mei 2010 , bijgewerkt 11 mei 2010, 22:00

De hypotheekrenteaftrek is een belangrijk issue in aanloop naar de komende Tweede Kamerverkiezingen. Vereniging Eigen Huis organiseert daarom eenma...

De hypotheekrenteaftrek is een belangrijk issue in aanloop naar de komende Tweede Kamerverkiezingen. Vereniging Eigen Huis organiseert daarom eenmalig een drietal bijeenkomsten voor leden.

Woningmarkt en Hypotheekrenteaftrek

Een goed functionerende woningmarkt is in het belang van veel partijen. Zeker in een tijd dat de economie gebukt gaat onder een gebrek aan vertrouwen van consumenten en investeerders. Consumenten moeten kunnen vertrouwen op een betrouwbare overheid. Dat geldt ook voor eigenwoningbezitters. Of het nu gaat om starters op de woningmarkt, eigenaren en/of mensen die van plan zijn om hun huis te verkopen. Hoe zijn de ontwikkelingen op de woningmarkt? Welke informatie is van belang bij de discussie over de hypotheekrenteaftrek?

Meepraten?

Bent u geïnteresseerd om door te praten over dit onderwerp en de situatie op de woningmarkt? Kom dan naar een van de ledenbijeenkomsten die Vereniging Eigen Huis organiseert op 17 mei in Amsterdam, 25 mei in Zwolle en 26 mei in Den Bosch.

Meer informatie

Dossier Hypotheekrenteaftrek

Bron: Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers