Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Vereniging Eigen Huis introduceert Stemwijzer Wonen

Geplaatst op 25 mei 2010 , bijgewerkt 25 mei 2010, 22:00

Vandaag introduceert Vereniging Eigen Huis de Stemwijzer Wonen. Hiermee wil Vereniging Eigen Huis kiezers informeren over ideeën en plannen van poli...

Vandaag introduceert Vereniging Eigen Huis de Stemwijzer Wonen. Hiermee wil Vereniging Eigen Huis kiezers informeren over ideeën en plannen van politieke partijen op het gebied van het wonen. Dit geldt voor zowel de huursector als de koopsector.

Onderwerpen Stemwijzer Wonen

Hypotheekrenteaftrek, overdrachtsbelasting, huurontwikkeling, koopstarters en  energiebesparende maatregelen zijn belangrijke onderwerpen in de Stemwijzer Wonen.

Verkiezingsprogramma’s

De inhoud van de Stemwijzer Wonen is gebaseerd op de verkiezingsprogramma’s en aanvullende informatie van CDA, PvdA, VVD, D66, SP, ChristenUnie, GroenLinks, SGP, Partij van de Dieren, Trots op Nederland en PVV.

Welke partij past bij eigen opvattingen?
Door het beantwoorden van negen vragen en zelf het belang van het onderwerp aan te geven ziet de kiezer welke partij het beste bij zijn of haar eigen opvattingen past. Daarnaast krijgt iedereen inzicht in de standpunten van de verschillende partijen op het gebied van wonen.

Bron: Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers