Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Test je energiekennis met onze Nationale Energie Quiz en win!

Geplaatst op 01 jun 2010 , bijgewerkt 01 jun 2010, 22:00

Hoeveel weet jij over energiebesparing? Speel onze Nationale Energie Quiz en ontdek het zelf. Je kunt de quiz online oefenen, maar ook live tegen an...

Hoeveel weet jij over energiebesparing? Speel onze Nationale Energie Quiz en ontdek het zelf. Je kunt de quiz online oefenen, maar ook live tegen anderen spelen. Zo vergroot je spelenderwijs je kennis over energiebesparing en maak je kans op mooie energiebesparende prijzen.

Wat moet je doen?

De online quiz speel je met twee andere spelers in drie spelrondes. Iedere ronde valt er een speler af. Het aantal punten bij een goed antwoord op de meerkeuzevragen hangt af van de snelheid van reageren: hoe langer je wacht, hoe minder punten er te verdienen zijn. De beste score van een speler wordt opgenomen in de high-scorelijst.

19 juni: prijzen voor de beste spelers

Op zaterdag 19 juni verloot Vereniging Eigen Huis 2 Union fietsen en 14 ECO Kettle waterkokers onder de beste 25 quizspelers. Het is ook mogelijk het spel als gast anoniem te spelen. Je score wordt dan niet opgeslagen en je maakt dan ook geen kans op de prijzen.

Multi-channel applicatie

De Nationale Energie Quiz is een multi-channel applicatie. Naast een iPhone versie zijn er webversies op Hyves en op eigenhuis.nl.

Oefenmodus

De offline versie is een oefenmodus van de quiz. Je speelt alleen in een enkele spelronde. De scores worden niet opgeslagen, ook niet achteraf bij het opnieuw online gaan.

De Nationale Energie Quiz is ontwikkeld door Ex Machina in opdracht van Vereniging Eigen Huis. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door PSH Media Sales, Union en Energie Bazaar.

Bron: Vereniging Eigen Huis

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiĆ«le gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.