Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Collectieve Inkoop Energie: overstappen kan nog tot 18 juni

Geplaatst op 09 jun 2010 , bijgewerkt 09 jun 2010, 22:00

Heeft u zich tussen 1 april en 5 mei 2010 ingeschreven voor de Collectieve Inkoop Energie van Vereniging Eigen Huis en iChoosr? Maar twijfelt u nog ...

Heeft u zich tussen 1 april en 5 mei 2010 ingeschreven voor de Collectieve Inkoop Energie van Vereniging Eigen Huis en iChoosr? Maar twijfelt u nog of u daadwerkelijk gaat overstappen? Gezien de stijging in de gastarieven die energieleveranciers onlangs aankondigden, betekent overstappen mogelijk een forse besparing op uw energielasten.

Energie:direct heeft de online veiling waarin energieleveranciers hun tarieven aanboden, gewonnen. Vereniging Eigen Huis is zeer tevreden met de scherpe tarieven die hier uitgekomen zijn. Deelnemers kunnen in hun persoonlijk overzicht zien of dit ook voor hen interessant is.

11.000 huishoudens gingen u voor

Van de ruim 34.000 mensen die zich inschreven voor de Collectieve Inkoop, zijn al  ruim11.000 huishoudens overgestapt naar energie:direct. Hun gemiddelde besparing is 270 euro op jaarbasis. U heeft nog tot vrijdag 18 juni de tijd om te beslissen of u over wilt overstappen naar Energie:direct.

Bron: Vereniging Eigen Huis

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiĆ«le gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Zo'n 150.000 huiseigenaren in Groningen hebben schade aan hun huis als gevolg van de gaswinning. Wij laten ze niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.