Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Collectieve Inkoop Energie: overstappen kan nog tot 18 juni

Geplaatst op 09 jun 2010 , bijgewerkt 09 jun 2010, 22:00

Heeft u zich tussen 1 april en 5 mei 2010 ingeschreven voor de Collectieve Inkoop Energie van Vereniging Eigen Huis en iChoosr? Maar twijfelt u nog ...

Heeft u zich tussen 1 april en 5 mei 2010 ingeschreven voor de Collectieve Inkoop Energie van Vereniging Eigen Huis en iChoosr? Maar twijfelt u nog of u daadwerkelijk gaat overstappen? Gezien de stijging in de gastarieven die energieleveranciers onlangs aankondigden, betekent overstappen mogelijk een forse besparing op uw energielasten.

Energie:direct heeft de online veiling waarin energieleveranciers hun tarieven aanboden, gewonnen. Vereniging Eigen Huis is zeer tevreden met de scherpe tarieven die hier uitgekomen zijn. Deelnemers kunnen in hun persoonlijk overzicht zien of dit ook voor hen interessant is.

11.000 huishoudens gingen u voor

Van de ruim 34.000 mensen die zich inschreven voor de Collectieve Inkoop, zijn al  ruim11.000 huishoudens overgestapt naar energie:direct. Hun gemiddelde besparing is 270 euro op jaarbasis. U heeft nog tot vrijdag 18 juni de tijd om te beslissen of u over wilt overstappen naar Energie:direct.

Bron: Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers