Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Eigen Huis Aankoopmakelaar: onze taak zit erop

Geplaatst op 23 jun 2010 , bijgewerkt 23 jun 2010, 22:00

Vereniging Eigen Huis riep de dienst Eigen Huis Aankoopmakelaar in het leven zodat zij haar leden makelaarsdiensten konden aanbieden opgedeeld in de...

Vereniging Eigen Huis riep de dienst Eigen Huis Aankoopmakelaar in het leven zodat zij haar leden makelaarsdiensten konden aanbieden opgedeeld in deeldiensten zoals de bezichtigen, onderhandelen, afhandelen of een combinatie daarvan. Zo wilde de vereniging haar leden tegemoetkomen en makelaars stimuleren hun diensten ook op deze manier aan te bieden.

Meerwaarde makelaars veranderd

Huizensites als Funda en Woonkrant zorgen ervoor dat het actuele woningaanbod voor iedereen vrij toegankelijk is. Wie zoekt naar een huis is niet langer afhankelijk van een makelaar. Voor makelaars betekent dat, dat zij hun meerwaarde nu meer dan ooit moeten bewijzen door de kwaliteit en prijsstelling van hun diensten en door hun diensten meer aan te passen aan de behoefte van de consument.

Vereniging Eigen Huis stopt met dienst Aankoopmakelaar

Inmiddels bieden veel makelaars de mogelijkheid deeldiensten af te nemen. Daarom meent de vereniging dat haar taak erop zit. Vereniging Eigen Huis zal dan ook per 1 juli gefaseerd stoppen met de dienst Eigen Huis Aankoopmakelaar. Lopende diensten worden vanzelfsprekend afgerond volgens de gemaakte afspraken. Vanaf 1 juli worden er echter geen nieuwe contracten meer afgesloten.

Op zoek naar een aankoopmakelaar?

Bent u op zoek naar een aankoopmakelaar? Dan verwijzen wij u graag door naar een makelaar die aangesloten is bij een van de drie brancheorganisaties:

Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM)

VastgoedPRO

Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO)

Meer informatie

Eigen Huis Aankoopmakelaar

Bron: Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers