Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Prinsjesdag 2010

Geplaatst op 20 sep 2010 , bijgewerkt 20 sep 2010, 22:00

Vandaag, dinsdag 21 september, is het weer Prinsjesdag. Op deze dag worden de plannen van het kabinet voor 2011 bekend gemaakt. Op de website www.pri...

Vandaag, dinsdag 21 september, is het weer Prinsjesdag. Op deze dag worden de plannen van het kabinet voor 2011 bekend gemaakt. Op de website www.prinsjesdag2010.nl is alles te vinden over Prinsjesdag, de kabinetsplannen en de inkomsten en uitgaven van de Rijksoverheid.

Zo vindt u op de website de samenvatting van de Miljoenennota, waarin naast een toelichting op de kabinetsplannen tevens wordt ingegaan op de economische en financiële situatie van Nederland. Ook is er de optie om de Miljoenennota en het Belastingplan op thema’s te doorzoeken.

Bron: Ministerie van Algemene Zaken
Den Haag, 21 september

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers