Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Cursus Huis verkopen tijdelijk gratis!

Geplaatst op 26 okt 2010 , bijgewerkt 26 okt 2010, 13:58

Juist in deze tijd waarin woningverkopen stagneren, helpt deze cursus u bij de verkoop van uw huis. Hoe pakt u de verkoop van uw woning aan en wat z...

Juist in deze tijd waarin woningverkopen stagneren, helpt deze cursus u bij de verkoop van uw huis. Hoe pakt u de verkoop van uw woning aan en wat zijn slimme stappen? Is het verstandig om een makelaar in te schakelen of neemt u de verkoop liever zelf ter hand? Tijdens de cursus Huis verkopen krijgt u tips over het verkoopklaar maken van uw huis, de rol van de makelaar en over succesvol onderhandelen. De voorlichtingsbijeenkomst is tijdelijk gratis toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van Vereniging Eigen Huis. Vol=Vol !

Meld u hier aan

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiĆ«le gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.