Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Collectieve Inkoop Energie van start

Geplaatst op 01 nov 2010 , bijgewerkt 01 nov 2010, 08:00

Vereniging Eigen Huis vindt dat iedereen gemakkelijk en veilig moet kunnen overstappen naar een groen energiecontract met scherpe tarieven. Daarom o...

Vereniging Eigen Huis vindt dat iedereen gemakkelijk en veilig moet kunnen overstappen naar een groen energiecontract met scherpe tarieven. Daarom organiseert Vereniging Eigen Huis alweer voor de vierde keer de Collectieve Inkoop Energie.
Het principe is eenvoudig: eendracht maakt macht. Hierdoor is het niet alleen mogelijk om scherpe tarieven te bedingen, maar ook een grotere vuist te maken als het gaat om controle op de kwaliteit en service van energieleveranciers. Kortom: hoe meer mensen meedoen, hoe sterker we samen staan.

Hoe werkt het?

Vrijblijvend inschrijven kan tot en met 28 november. De energieleveranciers mogen daarna middels een veilingsysteem een aanbod doen aan de groep die zich heeft ingeschreven. Na sluiting van de veiling mag de energieleverancier met de laagste tarieven de deelnemers een persoonlijk aanbod doen. Pas dan beslissen deelnemers individueel of ze overstappen. Doen ze dat, dan regelt de nieuwe leverancier de overstap en zorgt Vereniging Eigen Huis dat de overstap vlekkeloos verloopt. Stappen ze niet over, dan blijft alles bij het oude. Transparant, veilig en eenvoudig.

Met Vereniging Eigen Huis is overstappen naar goedkoper gas en groene stroom veilig en makkelijk.

Lees meer en schrijf in

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers