Actueel

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Online Seminar

Geplaatst op 11 nov 2010 , bijgewerkt 11 nov 2010, 17:00

Vereniging Eigen huis organiseert online seminars. Meld u aan, log in en stel uw vragen online tijdens het webinar. De seminars zijn grati...

Vereniging Eigen huis organiseert online seminars. Meld u aan, log in en stel uw vragen online tijdens het webinar. De seminars zijn gratis en staan open voor leden en niet-leden.

Online Seminar Bestaand Huis Kopen

Bent u op zoek naar een eigen woning? Meld u dan aan voor het online seminar Bestaand Huis Kopen. Waar krijgt u mee te maken bij het kopen van een bestaand huis? Tijdens het webinar krijgt u direct antwoord op uw vragen. Deelname is gratis en staat open voor leden en niet-leden van Vereniging Eigen Huis. Het online seminar is op maandag 6 december van 20:00 tot 21:00 uur.

Online Seminar Energie

Hoe kunt u uw huis energiezuinig maken? Welke energiebesparende maatregelen zijn zinvol en waar moet u op letten? Op deze vragen en andere krijgt u antwoord tijdens het online seminar van Vereniging Eigen Huis. Het webinar is gratis en u kunt het gewoon vanachter uw computer volgen! Het online seminar is op woensdag 15 december van 20:00 tot 21:00 uur.

Actuele onderwerpen

Vereniging Eigen Huis in de media