Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Online Seminar

Geplaatst op 11 nov 2010 , bijgewerkt 11 nov 2010, 17:00

Vereniging Eigen huis organiseert online seminars. Meld u aan, log in en stel uw vragen online tijdens het webinar. De seminars zijn grati...

Vereniging Eigen huis organiseert online seminars. Meld u aan, log in en stel uw vragen online tijdens het webinar. De seminars zijn gratis en staan open voor leden en niet-leden.

Online Seminar Bestaand Huis Kopen

Bent u op zoek naar een eigen woning? Meld u dan aan voor het online seminar Bestaand Huis Kopen. Waar krijgt u mee te maken bij het kopen van een bestaand huis? Tijdens het webinar krijgt u direct antwoord op uw vragen. Deelname is gratis en staat open voor leden en niet-leden van Vereniging Eigen Huis. Het online seminar is op maandag 6 december van 20:00 tot 21:00 uur.

Online Seminar Energie

Hoe kunt u uw huis energiezuinig maken? Welke energiebesparende maatregelen zijn zinvol en waar moet u op letten? Op deze vragen en andere krijgt u antwoord tijdens het online seminar van Vereniging Eigen Huis. Het webinar is gratis en u kunt het gewoon vanachter uw computer volgen! Het online seminar is op woensdag 15 december van 20:00 tot 21:00 uur.

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.