Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Plafond bereikt rijkspremie Meer Met Minder

Geplaatst op 16 nov 2010 , bijgewerkt 16 nov 2010, 08:45

Op dit moment  kunnen geen reserveringen voor de Rijkspremie Meer Met Minder worden geplaatst. Het plafond  voor 2010 is bereikt. ...

Op dit moment  kunnen geen reserveringen voor de Rijkspremie Meer Met Minder worden geplaatst. Het plafond  voor 2010 is bereikt. Momenteel is nog niet duidelijk of en wanneer een vervolg op de regeling komt.

Rijkspremie

Het betreft de subsidie voor het uitvoeren van energiebesparende maatregelen. Hierbij kunt u tot maximaal € 750,-  ontvangen wanneer uw woning twee 'energielabel-sprongen' wordt verbeterd. Vereniging Eigen Huis heeft aangedrongen op het voortzetten van de regeling. Het is op dit moment nog niet duidelijk of en wanneer er een vervolg op de regeling komt. Zodra er een besluit is genomen berichten wij hierover .

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.
Sta ook sterker met bijna 750.000 leden