Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Plafond bereikt rijkspremie Meer Met Minder

Geplaatst op 16 nov 2010 , bijgewerkt 16 nov 2010, 08:45

Op dit moment  kunnen geen reserveringen voor de Rijkspremie Meer Met Minder worden geplaatst. Het plafond  voor 2010 is bereikt. ...

Op dit moment  kunnen geen reserveringen voor de Rijkspremie Meer Met Minder worden geplaatst. Het plafond  voor 2010 is bereikt. Momenteel is nog niet duidelijk of en wanneer een vervolg op de regeling komt.

Rijkspremie

Het betreft de subsidie voor het uitvoeren van energiebesparende maatregelen. Hierbij kunt u tot maximaal € 750,-  ontvangen wanneer uw woning twee 'energielabel-sprongen' wordt verbeterd. Vereniging Eigen Huis heeft aangedrongen op het voortzetten van de regeling. Het is op dit moment nog niet duidelijk of en wanneer er een vervolg op de regeling komt. Zodra er een besluit is genomen berichten wij hierover .

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers