Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Plafond bereikt rijkspremie Meer Met Minder

Geplaatst op 16 nov 2010 , bijgewerkt 16 nov 2010, 08:45

Op dit moment  kunnen geen reserveringen voor de Rijkspremie Meer Met Minder worden geplaatst. Het plafond  voor 2010 is bereikt. ...

Op dit moment  kunnen geen reserveringen voor de Rijkspremie Meer Met Minder worden geplaatst. Het plafond  voor 2010 is bereikt. Momenteel is nog niet duidelijk of en wanneer een vervolg op de regeling komt.

Rijkspremie

Het betreft de subsidie voor het uitvoeren van energiebesparende maatregelen. Hierbij kunt u tot maximaal € 750,-  ontvangen wanneer uw woning twee 'energielabel-sprongen' wordt verbeterd. Vereniging Eigen Huis heeft aangedrongen op het voortzetten van de regeling. Het is op dit moment nog niet duidelijk of en wanneer er een vervolg op de regeling komt. Zodra er een besluit is genomen berichten wij hierover .

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.