Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Budget subsidieregeling isolatieglas uitgeput

Geplaatst op 08 dec 2010 , bijgewerkt 08 dec 2010, 10:10

Meer dan 100.000 huishoudens hebben inmiddels een waardebon voor subsidie op isolatieglas aangevraagd. Het budget van 45 miljoen euro is daarmee uitg...

Meer dan 100.000 huishoudens hebben inmiddels een waardebon voor subsidie op isolatieglas aangevraagd. Het budget van 45 miljoen euro is daarmee uitgeput. Met de waardebon kunt u via de glaszetter een € 35,- per vierkante meter geplaatst isolatieglas krijgen.

De subsidieregeling liep sinds 1 oktober 2009 en was onderdeel van de maatregelen van het vorige kabinet om de werkgelegenheid te stimuleren en de CO2 uitstoot te verminderen. Veel woningbezitters hebben de subsidie gebruikt om hun huis te voorzien van HR+ en/of HR++ glas.

Glaszetters kunnen de al uitgegeven waardebonnen nog declareren. Dat kan tot de uiterste datum zoals op elke waardebon vermeld, zie ook de website van Agentschap NL.

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers