Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Budget subsidieregeling isolatieglas uitgeput

Geplaatst op 08 dec 2010 , bijgewerkt 08 dec 2010, 10:10

Meer dan 100.000 huishoudens hebben inmiddels een waardebon voor subsidie op isolatieglas aangevraagd. Het budget van 45 miljoen euro is daarmee uitg...

Meer dan 100.000 huishoudens hebben inmiddels een waardebon voor subsidie op isolatieglas aangevraagd. Het budget van 45 miljoen euro is daarmee uitgeput. Met de waardebon kunt u via de glaszetter een € 35,- per vierkante meter geplaatst isolatieglas krijgen.

De subsidieregeling liep sinds 1 oktober 2009 en was onderdeel van de maatregelen van het vorige kabinet om de werkgelegenheid te stimuleren en de CO2 uitstoot te verminderen. Veel woningbezitters hebben de subsidie gebruikt om hun huis te voorzien van HR+ en/of HR++ glas.

Glaszetters kunnen de al uitgegeven waardebonnen nog declareren. Dat kan tot de uiterste datum zoals op elke waardebon vermeld, zie ook de website van Agentschap NL.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.
Sta ook sterker met bijna 750.000 leden