Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Energiekosten in 2011

Geplaatst op 21 dec 2010 , bijgewerkt 21 dec 2010, 14:00

De grote energieleveranciers gooien in 2011 de energietarieven met enkele tientjes omlaag. Dit betekent helaas niet dat uw energierekening veel lager...

De grote energieleveranciers gooien in 2011 de energietarieven met enkele tientjes omlaag. Dit betekent helaas niet dat uw energierekening veel lager wordt. Door een stijging van de netwerktarieven en de energiebelasting blijft er voor een gemiddelde consument niets tot weinig van over van de tariefverlaging. Een vier persoons huishouden gaat in 2011 bij gemiddeld verbruik twee tientjes per jaar meer betalen.
Verwacht wordt dat de energietarieven in de nabije toekomst geleidelijk gaan oplopen. Dit door onder andere de prijsstingen van ruwe olie.

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiĆ«le gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Zo'n 150.000 huiseigenaren in Groningen hebben schade aan hun huis als gevolg van de gaswinning. Wij laten ze niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.