Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Energiekosten in 2011

Geplaatst op 21 dec 2010 , bijgewerkt 21 dec 2010, 14:00

De grote energieleveranciers gooien in 2011 de energietarieven met enkele tientjes omlaag. Dit betekent helaas niet dat uw energierekening veel lager...

De grote energieleveranciers gooien in 2011 de energietarieven met enkele tientjes omlaag. Dit betekent helaas niet dat uw energierekening veel lager wordt. Door een stijging van de netwerktarieven en de energiebelasting blijft er voor een gemiddelde consument niets tot weinig van over van de tariefverlaging. Een vier persoons huishouden gaat in 2011 bij gemiddeld verbruik twee tientjes per jaar meer betalen.
Verwacht wordt dat de energietarieven in de nabije toekomst geleidelijk gaan oplopen. Dit door onder andere de prijsstingen van ruwe olie.

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers