Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Eigen Huis biedt specialistisch bouwkundig onderzoek

Geplaatst op 07 mrt 2011 , bijgewerkt 07 mrt 2011, 15:00

Vereniging Eigen Huis heeft haar dienstenpakket uitgebreid met specialistisch bouwkundig onderzoek. De vereniging biedt al jaren diverse bouwkundige...

Vereniging Eigen Huis heeft haar dienstenpakket uitgebreid met specialistisch bouwkundig onderzoek. De vereniging biedt al jaren diverse bouwkundige keuringen voor zowel nieuwbouw- als bestaande woningen, maar echt specialistisch onderzoek ontbrak nog. “De behoefte hiernaar bleek echter onder eigenwoningbezitters groot”, aldus marketeer Ingrid Miltenburg van Eigen Huis. “En met dat gegeven wilden we iets doen.”

Scheuren in de muur

Specialistisch onderzoek wordt onder meer aangevraagd voor groter wordende scheuren in muren, nare luchtjes vanuit de kruipruimte, lekkages en verzakkingen. Zowel leden als niet-leden van Vereniging Eigen Huis kunnen van deze dienst gebruik maken. Maar leden profiteren wel van 10% korting.

DeHuizenarts

Eigen Huis gaat voor deze dienstverlening in zee met DeHuizenarts. Deze organisatie is al jarenlang thuis in specialistische bouwgebreken en geeft een objectieve visie. Bovendien hanteert DeHuizenarts een helder prijsbeleid.


Lees meer over DeHuizenarts

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.