Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Subsidieregeling Rijkspremie Meer Met Minder in 2011 voortgezet

Geplaatst op 08 mrt 2011 , bijgewerkt 08 mrt 2011, 15:00

Vereniging Eigen Huis heeft meerdere malen gepleit voor het in 2011 voortzetten van de subsidieregeling Rijkspremie Meer Met Minder, en zo nu blijk...

Vereniging Eigen Huis heeft meerdere malen gepleit voor het in 2011 voortzetten van de subsidieregeling Rijkspremie Meer Met Minder, en zo nu blijkt met succes. De Rijkspremie Meer met Minder wordt namelijk in 2011 voortgezet. Veel andere landelijke energiesubsidies worden daarentegen niet meer voortgezet. Dat staat in het Plan van Aanpak Energiebesparing Gebouwde Omgeving dat op 25 februari 2011 naar de Tweede Kamer is gestuurd.

De Rijkspremie Meer Met Minder was eerder al een succes. Bewoners en eigenaren die de energiezuinigheid van hun huis verbeteren, kunnen binnenkort weer beroep doen op een premie. Voor de Rijkspremie Meer Met Minder wordt € 10 miljoen beschikbaar gesteld en zal aflopen op 31 december 2011 (tenzij het budget eerder is uitgeput).

In het Plan van Aanpak Gebouwde Omgeving introduceert de overheid ook de nieuwe blok-voor-blok aanpak, die grootschalige collectieve aanpassingen van meerdere woningen moet gaan stimuleren. Hiervoor is € 2,5 miljoen beschikbaar gesteld.

Bron : Rijksoverheid.nl

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.