Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Deuren open tijdens NVM Open Huizen Dag

Geplaatst op 24 mrt 2011 , bijgewerkt 24 mrt 2011, 14:45

Bent u op zoek naar een woning? Op zaterdag 26 maart kunt u zonder afspraak binnenlopen bij deelnemende woningen aan de NVM Open Huizen Dag. Bij rui...

Bent u op zoek naar een woning? Op zaterdag 26 maart kunt u zonder afspraak binnenlopen bij deelnemende woningen aan de NVM Open Huizen Dag. Bij ruim 50.000 huizen staat dan tussen 11.00 uur en 15.00 uur de deur open.

Voor wie net besloten heeft om een huis te kopen, is het handig om vooraf een verlanglijstje te maken. Aan welke eisen moet uw nieuwe woning voldoen? Denk hierbij aan de locatie, soort woning, aantal kamers, kluswoning of kant-en-klaar.

Heeft u uw wensen al op het vizier, dan kunt u eenvoudig thuis een route uitstippelen. Op Funda.nl. vindt u een overzicht van deelnemende woningen. Op de dag zelf kunt u op uw gemak de woning(en) vrijblijvend bezichtigen, de sfeer proeven en prijzen vergelijken.

Waar let u op tijdens de bezichtiging? Lees hier de tips.

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiĆ«le gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.