Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Landelijke Nieuwbouwdag

Geplaatst op 05 apr 2011 , bijgewerkt 05 apr 2011, 09:00

Op zaterdag 9 april zijn overal in Nederland nieuwbouwprojecten open voor het publiek. Belangstellenden kunnen op die dag ter plekke zien hoe de won...

Op zaterdag 9 april zijn overal in Nederland nieuwbouwprojecten open voor het publiek. Belangstellenden kunnen op die dag ter plekke zien hoe de woningen gebouwd worden, hoe groot de kamers zijn, wat ze daar allemaal mee kunnen, hoe groot de tuinen of balkons zijn, hoe de woningen ten opzichte van de zon liggen, waar ze op uitkijken en wat zich in de directe omgeving aan voorzieningen bevindt.

Landelijk doen tientallen ontwikkelaars en woningcorportaties mee, die zowel koop- als huurprojecten openstellen. Vaak zijn (delen van) die projecten al opgeleverd en kunnen bezoekers in een modelwoning de sfeer al echt proeven. Deskundige medewerkers leiden de bezoekers rond en geven antwoord op vragen.

De Nieuwbouwdag duurt van 11.00 tot 15.00 uur en wordt georganiseerd door de Stichting Landelijk Nieuwbouw Portaal.

Een overzicht van de opengestelde projecten vindt u op www.nieuwbouwdag.nl
Het nieuwbouwaanbod in Nederland staat op  www.niki.nl

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiĆ«le gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.