Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Landelijke Nieuwbouwdag

Geplaatst op 05 apr 2011 , bijgewerkt 05 apr 2011, 09:00

Op zaterdag 9 april zijn overal in Nederland nieuwbouwprojecten open voor het publiek. Belangstellenden kunnen op die dag ter plekke zien hoe de won...

Op zaterdag 9 april zijn overal in Nederland nieuwbouwprojecten open voor het publiek. Belangstellenden kunnen op die dag ter plekke zien hoe de woningen gebouwd worden, hoe groot de kamers zijn, wat ze daar allemaal mee kunnen, hoe groot de tuinen of balkons zijn, hoe de woningen ten opzichte van de zon liggen, waar ze op uitkijken en wat zich in de directe omgeving aan voorzieningen bevindt.

Landelijk doen tientallen ontwikkelaars en woningcorportaties mee, die zowel koop- als huurprojecten openstellen. Vaak zijn (delen van) die projecten al opgeleverd en kunnen bezoekers in een modelwoning de sfeer al echt proeven. Deskundige medewerkers leiden de bezoekers rond en geven antwoord op vragen.

De Nieuwbouwdag duurt van 11.00 tot 15.00 uur en wordt georganiseerd door de Stichting Landelijk Nieuwbouw Portaal.

Een overzicht van de opengestelde projecten vindt u op www.nieuwbouwdag.nl
Het nieuwbouwaanbod in Nederland staat op  www.niki.nl

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers